Even voorstellen
Vanaf jongs af aan heb ik interesse gehad in het maken van foto's. Vol spanning keek ik als klein jongetje naar het verschijnen van de plaatjes in de bak ontwikkelvloeistof in de donkere kamer van mijn vader op zolder. Met grote ogen keek ik vol bewondering naar de foto's die mijn vader maakte. Vanaf toen is de liefde voor fotografie als klein stekje geplant in mijn hart en nu uitgegroeid tot een pure passie. 
Voor mij draait fotografie allemaal om de goede tijden in ons leven. Of ik nu je trouwfotograaf of familiefotograaf ben, ik ben altijd op zoek naar geluk op elk moment. Hoe mooi is het om deze momenten tot blijvende herinnering te maken.

Begin 2008 ben ik gestart met mijn onderneming Kuiperdesign en mijn werkzaamheden bestonden vanaf dat moment zowel uit het maken van foto's als het ontwerpen van printmedia voor bedrijven en scholen. Inmiddels is het onderdeel fotografie uitgegroeid tot de hoofdactiviteit van mijn bedrijf en vond ik het tijd om mijn bedrijfsnaam te veranderen in Mattijs Kuiper Fotografie. Inmiddels dus bijna 15 jaar ervaring en vele mooie herinneringen verder. Sinds enkele jaren heb ik ook de beschikking over een eigen studio aan huis. Hierdoor is het mogelijk om ook op een binnenlocatie foto's te maken. Een uitgelezen kans om op elk moment van het jaar te kunnen fotograferen. 
Back to Top